diumenge, d’octubre 30, 2005

GRANISSAT DE MALA BAVA

Senyor director del setmanari “El Iris”,

M’hauria agradat haver d’emprar un altre estil, però el fet que m’hàgiu demostrat que en preferiu un de groller m’empeny a deixar l’educació de banda en ser conscient que desconeixeu les normes de cortesia més elementals. Quan hom s’asseu a una taula de pòquer ha d’acceptar les normes; per tant, com que he de jugar en camp contrari, m’adaptaré a les vostres i adoptaré aquesta tàctica: la del cop baix.

Voldria felicitar sincerament l’anònim autor de les “Flòvies”. S’ho mereix. El d’abans, si més no, tenia la decència de signar-les, l’autor actual ni açò. Em plau veure que algú tan valent, tan presumptament còmic, tan intel·ligent –tot i que no sap llegir gaire— ha aconseguit que la mala bava també es glaci. No podem dir que cada dia tinguem aquesta sort, la de veure que algú ha mamat tanta mala llet que li regalima. Jo ja notava certa pesta quan passejava pels carrers de Ciutadella. Era una olor de llet estantissa, agra, però no li feia gaire cas. Curiosament la pudor augmentava quan obria les pàgines d’aquest setmanari, finalment he descobert per què: el flovier destil·la ràbia. Però endavant, no hi fas res. Em serviu d’exemple per mostrar a les meves filles com no han d’actuar. Acompliu una funció social, educativa i pedagògica importants. Cal que no la deixeu: sou necessaris! Uns mal educats, però imprescindibles. Endavant!

Em sembla una vilesa que un aclariment a una “flòvia” –la de l’Associació de Veïns de sa Farola- sigui inclosa dintre d’aquesta secció i criticada al mateix temps amb una altra flòvia. Deu ser que no sabeu què és l’ètica. Tampoc no em ve de nou. Jo no som soci de l’Associació de Veïns de sa Farola, ni ho pens ser, com tampoc no ho som de l’Atlètic, ni de cap casino, ni del PSOE, etc., per aquest motiu no m’estranya que no em convidin a representar-los, i encara que m’identifiqui amb el club de futbol, per exemple, no tenc veu en les seves assemblees i això no m’ofèn ni em fa sentir ciutadà de segona. I no per això consider que el club no sigui democràtic ni el qualific de “Sòviet Suprem”. Enhorabona senyor director, continuau així, vós i l’autor de les flòvies. Segurament tindreu problemes per dormir tranquils, però amb el temps minvaran. Llavors haureu aconseguit ser els més roïns i somniareu amb els diablets. Farà goig veure-us reposar!

Francament, jo canviaria el nom de la secció. Vos propòs que la denomineu, des d’ara, “Granissat de mala bava”; s’adiu molt més amb el vostre tarannà i amb el contingut de la secció. És una manera de ser que comprenc que no pugueu evitar.




PD: “El Iris” es nega a publicar aquest escrit.

2 Comments:

At 8:26 a. m., Anonymous Anònim said...

Bonissim, m'agradaria coneixer-te
Posei una foto

 
At 11:16 p. m., Anonymous Anònim said...

Be, del director del Iris es pot esperar qualsevol cosa, nomes has de comprovar que com a minim surt una foto seua cada setmana.

Guaguo
www.Webnorka.net

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home